Overige diensten

Van kleine klussen tot elektrawerk en montage: laat het aan mij over. Geen tijd, gereedschap of expertise? Ik help u graag bij het monteren van lampen, schilderijen, en meer. Ook voor elektrawerk en noodverlichting kunt u bij mij terecht. Informeer naar de mogelijkheden en mijn uurtarieven!

Kleine klussen, electrawerkzaamheden, montagewerkzaamheden

Ziet u op tegen een klus? Geen zin, tijd, goed gereedschap of twee linkerhanden? Heeft u (online) iets gekocht, maar kunt u het zelf niet monteren? Dit kan komen door geen (goed) gereedschap, materialen en/of kennis. Graag help ik u met het ophangen van bv lampen, schilderijen, badbeugels, enz


Ook kunt u bij mij terecht voor klein elektrawerk in en om het huis. Verder kunt u ook bij mij terecht voor het onderhoud, montage of reparatie van noodverlichting.

 

U kunt mij ook inschakelen als klushulp voor ouderen, klusservice voor VVE en/of klushulpvoor in uw (bedrijfs)pand. Ook is het mogelijk om een product van u zelf te laten monteren bij uw klanten door mij.

Informeer naar de mogelijkheden

Prijzen (per 01-01-2024)

Voor de montage/klusdienst bereken ik een uurtarief van 45,00 euro. excl. 21% Btw.  Het eerste uur altijd betalen en daarna wordt er per half uur gefactureerd. Hierbij komen nog de kosten voor gebruikte materialen en eventuele voorrijkosten. Deze prijzen zijn excl. 21% Btw. 

Binnen een straat van 20 km vanaf Nieuwesteeg Montage & Electro bereken ik geen voorrijkosten.

Neem contact op