Via Bassie Spelverhuur

Wat begon als een klein grapje in 2020 is uitgelopen in spelverhuur Viabassie. Viabassie is een onderdeel van Nieuwesteeg Montage & Electro, en handelt onder de handelsnaam VIABASSIE.

Verhuur van Oud-Hollandse spellen

Bij Viabassie draait alles om het creëren van onvergetelijke momenten vol plezier en gezelligheid! Of je nu op zoek bent naar een leuke activiteit voor een familiedag, een teambuilding evenement met collega's, of gewoon een gezellig samenzijn met vrienden, onze collectie Oud-Hollandse spellen staat garant voor vermaak voor jong en oud.

Informeer naar de mogelijkheden

Een nostalgische beleving

Met een scala aan spellen zoals sjoelen, blikgooien, spijkerpoepen en nog veel meer, bieden we de perfecte oplossing voor het organiseren van een geslaagde spelletjesmiddag. Maar onze spellen zijn niet alleen geschikt voor informele bijeenkomsten, ze zijn ook ideaal voor diverse gelegenheden zoals verjaardagsfeesten, communies, buurtfeesten, schoolfeesten of open dagen.

 

Laat de nostalgische charme van onze spellen je meenemen naar een tijd vol gezelligheid en simpel vermaak. Met Viabassie haal je niet alleen een collectie Oud-Hollandse spellen in huis, maar ook een stukje cultureel erfgoed dat verbindt en voor een lach op ieders gezicht zorgt. Neem dus snel een kijkje op onze website en ontdek hoe wij jouw evenement kunnen verrijken met onze unieke en sfeervolle spelletjes!

Informeer naar de mogelijkheden